Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Sunnuntai, 29.
maaliskuuta
2020.
Onnittelut -
20.2.2020, 12:52

Osuuskauppa Suur-Savolla takana onnistunut vuosi

Osuuskauppa Suur-Savolla on takana onnistunut vuosi. Sekä myyntiä että tulosta kertyi edellisvuotta enemmän. Konsernin liikevaihto kasvoi 4,5 prosenttia edelliseen vuoteen verrattuna ja oli 395 miljoonaa euroa. Vertailukelpoisella liikevaihdon kehityksellä mitaten Osuuskauppa Suur-Savo oli S-ryhmän ykkönen. Koko Osuuskauppa Suur-Savon tulos oli 9,9 miljoonaa euroa ja parani lähes kaikilla toimialoilla. Toimipaikkaverkostoon investoitiin 13,9 miljoonaa euroa. Asiakasomistajat hyötyivät osuuskaupan tuloksesta Bonuksen, maksutapaedun ja ylijäämänpalautuksen muodossa yhteensä 13,7 miljoonaa euroa. Osuuskauppa Suur-Savo työllisti keskimäärin vuoden aikana lähes 1 300 henkilöä.

Osuuskauppa työllisti vuoden 2019 aikana keskimäärin 1 286 henkilöä, mikä on 42 enemmän kuin edellisenä vuonna. Osuuskauppa työllisti nuoria edellisvuosien tapaan ja tarjosi Tutustu työelämään ja tienaa kesäharjoitteluohjelman myötä harjoittelupaikan yli 430 nuorelle ja tämän lisäksi kesätyöpaikan lähes 470 henkilölle.

Osuuskauppa Suur-Savo sijoittui ykköseksi Suomen innostavimmat työpaikat 2019 -kilpailussa suurten organisaatioiden sarjassa.

Osuuskauppa Suur-Savon myyntitavoite kuluvalle vuodelle on 480 miljoonaa euroa. Toiminnan tuloksen ennakoidaan säilyvän viime vuoden tasolla.