Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Sunnuntai, 23.
helmikuuta
2020.
Onnittelut -
5.9.2019, 19:18

Mikkelin keskussairaalan päivystyksen sisäänkäynti muuttuu

Media

Päivystyksen Pirttiniemenkadun puoleinen sisäänkäynti muuttuu Mikkelin keskussairaalalla tiistaina 10.9. Kulku päivystykseen tapahtuu jatkossa punaisella ristillä merkitystä ovesta Pirttiniemenkadun puoleiselta sisäpihalta.

Päiväaikaan päivystykseen voi saapua myös pääsisäänkäynnin kautta oven aukioloaikoina arkisin 6.40-19 ja viikonloppuna 8-19. Asiakkaiden ilmoittautumispaikka päivystyksen odotusaulassa siirtyy myös lähemmäs uutta sisäänkäyntiä.

- Päivystyksen sisäpihalle merkitään oven avaamiseen mennessä kaksi kiireellistä päivystyksen 15 minuutin saattopaikkaa. Muutoin piha on tarkoitettu ambulanssiliikenteelle ja ei-kiireellinen liikenne päivystykseen tapahtuu päiväaikaan ensisijaisesti pääsisäänkäynnin kautta tai kävellen Pirttiniemenkadun kautta, kertoo muuttokoordinaattori Heidi Korhonen Essotesta.

Pääaulaan ja sen kautta päivystykseen sekä Perhetaloon pääsee Sairaalaparkin neljännestä kerroksesta yhdyskäytävää pitkin. Yhdyskäytävä on auki arkisin 6.40-19, viikonloppuna 8 -19. Kello 19 jälkeen kulku sairaalaan tapahtuu päivystyksen kautta Pirttiniemenkadulta.