Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Maanantai, 25.
kesäkuuta
2018.
Onnittelut -
13.9.2017, 13:28 – päivitetty 14.9.2017, 7:08

Uusi taksin tilaussovellus otettiin käyttöön Mikkelissä

Media

Let’s Go Taksi on ottanut käyttöön uuden taksin tilaussovelluksen Mikkelissä. Book a Taxi-sovellus mahdollistaa taksin tilaamisen lisäksi myös mobiilimaksamisen. Sovellus on ladattavissa Google Playssa ja Apple Storessa. Mikkeli on ensimmäinen kaupunki, jossa Book a Taxi on käytössä ja sovelluksen käyttö laajenee tämän vuoden aikana myös muihin kaupunkeihin.

Book a Taxi-sovelluksella tilaat taksin helposti joko heti tai ennakkoon, voit valita autotyypin, seuraat auton saapumista kartalla, voit laittaa kuljettajalle lisätietoja viestillä, maksat matkan mobiilisti sovelluksen kautta ja lopuksi kuitit tallentuvat sovellukseen

Ennen sovelluskauppoihin viemistä sovellusta on testattu pilottiasiakkailla ja sen toimivuutta on kehitetty käyttäjäkokemusten myötä. Sovellus on kehitetty ja toteutettu yhteistyössä Semel Oy:n kanssa.

Pilottiasiakkaiden kommentteja pilotoinnin aikana:

- Sovellus toimi kaiken kaikkiaan erittäin hyvin. Ei kaatuillut ja muutenkin toimi ripeästi ja vakaasti. Sovelluksen käyttöliittymä on selkeä ja helppokäyttöinen. Muutenkin tuntui hyvin valmiilta ja mielestäni sovelluksen puoli on julkaistavassa kunnossa.

- Parasta oli tilaamisen nopeus, ennalta saatu hinta-arvio sekä ilmoitukset siitä, milloin kyyti on lähtenyt ja milloin saapuu. Tarvittaessa sai yhteyden kuskiin.

- Kokonaisuudessaan sovellus oli todella miellyttävä käyttää. Lisää helppoutta tilata taksi.

- Kaikki kuskit ovat olleet loistavalla asenteella.

Lisätietoja sovelluksesta: www.letsgo.fi/book-a-taxi tai www.bookataxi.fi