Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Keskiviikko, 24.
huhtikuuta
2019.
Onnittelut -
12.4.2018, 16:50

Salibandyn kevätturnaus kerää juniorit Mikkeliin viikonloppuna

Urheiluseura Hatsinan järjestämä perinteinen junioriturnaus päättää salibandykauden 14.-15.huhtikuuta. ESE-turnaus houkuttelee 62 joukkuetta ja 920 pelaajaa viikonlopuksi Mikkeliin. Turnauksen ottelut pelataan lauantaina ja sunnuntaina aikana Saimaa Stadiumilla kolmella kentällä sekä lauantaina myös Sport Forumilla. Viidettä kertaa järjestettävä turnaus keräsi viime vuotta suuremman osanottajajoukon.

- Turnauksen osallistujamäärä ylitti odotukseni, vaikka sen eteen tehtiinkin todella suuri työ. Odotan vauhdikasta ja eloisaa turnausta, jossa saamme kokea iloista salibandytunnelmaa. Molempina päivinä seurattavaa löytyy sekä pienimmissä junioreissa että vanhimmissa, samoin kuin tytöissä ja pojissakin, kertoo Hatsinan junioripäällikkö Elisa Vilhunen.

Suosituin sarja C-pojat, jossa on mukana yhteensä 19 joukkuetta. Molempina päivinä ottelut alkavat 8.40 ja viimeisiä otteluita pelataan illalla kello 19.00 lähtien.

- Turnaus ottaa mielestäni askeleen seuraavalle tasolle tänä vuonna, koska olosuhteet ovat varmasti Etelä-Savon priimaa uuden Saimaa Stadiumin ja Sport Forumin johdolla, sanoo Vilhunen.

Salibandyn junioriturnaus ESE-turnaus lauantaina ja sunnuntaina 14.-15.huhtikuuta Saimaa Stadiumilla ja Sport Forumilla.