Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Sunnuntai, 29.
maaliskuuta
2020.
Onnittelut -
16.10.2017, 14:58 – päivitetty 18.10.2017, 10:52

Rendel voitti parhaan toimintaelokuvan palkinnon Meksikossa Feratum Film Festivaaleilla

Media

Rendel-elokuva sai Meksikon ensi-iltansa Feratum Film Festival –tapahtumassa, joka on yksi maan suurimmista fantasiaelokuvafestivaaleista. Sunnuntai-iltana palkittiin festivaalin parhaat elokuvat ja Rendel-elokuva sai parhaan toimintaelokuvan palkinnon.

Meksikossa Rendeliä olivat edustamassa elokuvan ohjaaja Jesse Haaja ja Stacyn roolissa nähtävä australialainen Bianca Bradey.

Jesse Haaja oli yllättynyt Rendelin suosiosta:

- Aivan käsittämätön vastaanotto Rendelille Meksikossa! Kun laskeuduin tänne perjantaina, niin lentokentällä oli fanijoukko vastassa Suomen lippujen ja The Rasmuksen levyjen kanssa. Ei jotenkin pystynyt edes kuvittelemaan, kuinka iso fanijoukko elokuvalla oli täällä ennen kuin kukaan oli sitä nähnyt. Pakko myöntää, että voitto tuli yllätyksenä, mutta oli kyllä erittäin tervetullut. Elokuva koettiin tuoreeksi, erilaiseksi ja viihdyttäväksi. Esimerkiksi Rami Rusinen sai valtavasti kehuja

Seuraavaksi RENDEL nähdään Belgiassa Razor Reel Flanders Film Festivaaleilla lokakuun 29. päivä ja Pohjois-Amerikan ensi-iltansa se saa Chicagon Cinepocalypse Genre Film Festivaaleilla marraskuun alussa.