Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Maanantai, 25.
kesäkuuta
2018.
Onnittelut -
13.9.2017, 6:13

Pue väriäylle tempaus - Jukurit kehittää seurojen välistä yhteistyötä

Oletko sinä MP:n tai Mikkelin Kissojen kannattaja vai donkkaatko Mikkelin NMKY:n väreissä? Suunnistatko NaVissa tai Anttolan Urheilijoissa, vai passaatko Passareissa? Salibandystä yleisurheiluun ja kaikki siltä väliltä.

Jukurit kutsuu kaikki eteläsavolaiset urheiluseurat seuraamaan lauantaista liigaottelua seurojen väreihin pukeutumalla.

- Jukurit haluaa kehittää seurojen välistä yhteistyötä läpi lajirajojen tällä tempauksella. Uskomme, että yhdistämällä voimavaroja ja jakamalla ideoita, kaikilla toimijoilla on parhaat mahdolliset edellytyksen toimia. Jatkossa tulemme myös kutsumaan alueen seurojen päättäjiä tapaamiseen Ikioma Areenalle, innostuu Jukurien myynti- ja markkinointijohtaja Joni Vesalainen.

Pue #väriäylle ja tule seuraamaan lauantaina 16.9. klo 17.00 pelattavaa Jukurit - JYP -liigaottelua. Parhaiten seura-asuissaan hallilla näkyvä seura palkitaan ja julkistetaan ottelun kolmannessa erässä.

Hallilla parhaiten näkyvä seura kutsutaan seuraamaan ja esittelemään omaa toimintaansa Jukurien liigaotteluun kaudella 2017-2018.

Jukurit haluaa kehittää seurojen välistä yhteistyötä läpi lajirajojen tällä tempauksella. Uskomme, että yhdistämällä voimavaroja ja jakamalla ideoita, kaikilla toimijoilla on parhaat mahdolliset edellytyksen toimia. Jatkossa tulemme myös kutsumaan alueen seurojen päättäjiä tapaamiseen Ikioma Areenalle. Sosiaalisessa mediassa tempauksesta voi jakaa kuvia aihetunnisteella #väriäylle.

Seisomapaikkalipun ostamalla ja näyttämällä seuran asua, saa kaksi seisomapaikkalippua yhden hinnalla. Etu vain normaalihintaisiin seisomapaikkalippuihin.