Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Tiistai, 20.
elokuuta
2019.
Onnittelut -
12.2.2019, 11:59

Ystävänpäivänä lapsiperheiden pippalot kirjaston Mikkeli-salissa

Mikkelin lapsiperheverkosto järjestää torstaina 14.helmikuuta klo 17-19 perinteiset Lapsiperheiden pippalot Mikkeli-salissa yhteistyössä Mikkelin seutukirjaston kanssa.

Pippaloiden ohjelma on saanut tänä vuonna vaikutteita meneillään olevasta lukemisen unelmavuodesta ja satuteema näkyy ja kuuluu kirjastolla. Ohjelmassa on muun maussa musiikkiteltta, satunurkkaa, Kulttuurikeskus Vekkulan järjestämä satuhahmotyöpaja, askartelua, satuhahmojen bongausta, arvontaa ja robottilelujen ohjelmointia. Tapahtuman päättää yhteinen iltasatu kello 18.45. Kirjastolla palvelee myös Mikkelin seudun omaishoitajien ja läheisten pitämä kahvio tapahtuman ajan.

Jo perinteeksi muodostunut tapahtuma on ollut lapsiperheiden suosittu kohtaamispaikka.  Lapsiperheiden pippaloiden järjestäjänä toimii Mikkelin lapsiperheverkosto yhteistyössä Mikkelin seutukirjaston ja eri yhdistysten kanssa. Lapsiverkostossa on mukana kymmeniä paikallisia toimijoita, jotka järjestävät erilaisia tapahtumia talkoilla mikkeliläisten lapsiperheiden iloksi.