Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Sunnuntai, 23.
helmikuuta
2020.
Onnittelut -
20.8.2019, 12:15

Uudistuneet Senioritreffit järjestetään Mikaelissa torstaina

Mikkelin suurin senioritapahtuma senioritreffit järjestetään torstaina 22.8. Mikaelissa ja sen piha-alueella. 

Tapahtuman ohjelma on monipuolinen. Suur-Savon Osuuspankkï opastaa mobiilipalvelujen käyttöön ja yhdessä Etelä-Savon Muistiluotsin kanssa edunvalvontaan liittyvissä asioissa. MPY:n nettineuvoja Kalevi on opastamassa seniori-ikäisiä. Satavuotias Mikkelin teatteri, Mikkelin kaupunginorkesteri, Mikaeli ja Ikääntyvien yliopisto esittelevät monipuolisia talvikauden ohjelmistojaan. 

Eläkeläisjärjestöjen yhteisessä teltassa jaetaan vinkkejä ja tietoja syystalvikauden lukuisista toimista. Mikkelin Settlementti ry on 20-vuotisen taipaleensa kunniaksi teettänyt toimintaa esittävän videon, joka saa ensiesityksensä. Mikaelin piha-alueen liikunnallisissa aktiviteeteissa ovat mukana kaikki keskeiset liikunta- ja urheiluseurat ja Mikkelin kaupungin liikuntapalvelut. Tarjolla on myös puistosuunnistusta, frisbeegolfia, Tuu koittaa -toimintaa ja Liisa Haikosen mainio jumppatuokio. Mikkelin Pallo-Kissojen Anja Miettunen paistaa lettuja.

Musiikista ja yhteislaulattamisesta vastaa tuttuun tapaan Matti Laitiainen. Ravintola Serviinissä on tarjolla edullinen lohikeitto-lounas ennen tapahtumaa ja kahvila koko iltapäivän ajan. 

Savonlinja Oy kuljettaa torin lauidalta Marskin patsaalta Mikaeliin ja takaisin ennen ja jälkeen tapahtuman.

Senioritreffit torstaina 22.8. klo 12 - 16 Mikaelissa.