Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Tiistai, 19.
maaliskuuta
2019.
Onnittelut -
7.8.2018, 9:29 – päivitetty 8.8.2018, 16:29

Uudenlainen kirppistapahtuma valtaa Mikkelipuiston

Mikkelipuiston puistoalueella järjestetään kaikille avoin Puutarhakirppis tiistaina 14.8. klo 17-20. Kirppisalue sijoittuu puiston rakentamattomalle mallipuutarha-alueelle, josta itselleen voi varata joko takakonttipaikan tai katoksen alta pöytäpaikan ja myymään pääsee ilmaiseksi.

- Tämän tyyppistä tapahtumaa on suunniteltu meille Mikkelipuistoon jo jonkin aikaa ja ajattelimme, että nyt koulujen alun kynnyksellä olisi hyvä ajankohta. Ihmiset palailevat pikku hiljaa arkeen, ja mahdollisesti loman jälkeen olisi hyvä tehdä inventaariota kotona. Toisaalta lapsiperheet tekevät paljon hankintoja koulun alkua varten ja kirppikseltä niitä voi tehdä kohtuuhinnoin, Mikkelipuiston toiminnanjohtaja Kirsi Olkkonen kertoo.

Kirppiksen teemana on piha- ja puutarhatuotteet, mutta myyjät voivat tuoda kaikkea mitä kotoa nurkista löytyy. Mikkelipuiston Puutarhamyymälä Vehreä ja Puutarharavintola Greeneri palvelevat myös koko tapahtuman ajan.

- Tänä vuonna lämpimän kevään ja kesän takia kesäkukkien sesonki alkoi poikkeuksellisen aikaisin ja monivuotisten kasvien, kuten pensaiden ja puiden, istutusaika jäi kesäkukkien varjoon. Nyt olisi siis hyvä aika istuttaa monivuotisia pihan ilahduttajia, kuten erilaisia perennoita, Puutarhamyymälä Vehreän vastaava ja puutarhuri Johanna Vuorinen kertoo.

Myyjiä pyydetään tekemään paikkavaraus sähköpostitse osoitteeseen mikkelipuisto@mikkelipuisto.fi. Tapahtumapäivänä myyntipaikat täytetään tulojärjestyksessä. Paikalla on opasteita ja ohjaajia.