Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Maanantai, 14.
lokakuuta
2019.
Onnittelut -
6.2.2019, 12:22 – päivitetty 6.2.2019, 12:22

SYKE työelämätapahtuma tulee taas syksyllä

Mikkelissä järjestetään jälleen vuonna 2019 Syke-tapahtuma. Saimaa Stadiumilla 5.9.2019 pidettävä työelämätapahtuma kerää yhteen yrityselämän, kuntien ja oppilaitosten edustajat. Tapahtumaan tavoitellaan 4500 kävijää.

Vuoden 2019 tapahtuman pääteemaksi on valittu uudistuminen.

- Tänä päivänä ei voi jäädä tuleen makaamaan vaan on pystyttävä luomaan nahkansa uudelleen ja uudelleen, toteaa tapahtuman tuottaja ​Saara Vauhkonen​.

Uudistumista tullaan tarkastelemaan uran ja yrittäjyyden, osaamisen, teknologian ja yhteistyön näkökulmista. Jokaisessa teemassa tullaan näkemään kolme huipputason puhujaa ja teemoja käsitellään lisäksi työpajoissa. Alueelle on paikoitettu 116 osaston messualue. Uutuutena tulee myös iltajuhla.

Viime vuonna tapahtuma keräsi 2800 kävijää. Saimaa Stadiumilla nähtiin 18 puhujaa, 12 työpajaa ja noin 50 yrityksen messualue. Myös tänä vuonna Syke 2019 on tapahtuma, jossa jokainen voi oppia, oivaltaa ja kohdata uusia ihmisiä.

- Tapahtumasta jäi niin hyvä maku, että päätettiin tehdä uudelleen, kertovat järjestäjinä toimivat Jukka Kumpusalo ja Saara Vauhkonen.

Tapahtuman vastuullisena järjestäjänä toimii Mikkelin kehitysyhtiö Miksei. Suunnittelua tehdään tällä hetkellä tiiviissä yhteistyössä alueen elinkeinoelämätoimijoiden kanssa. Mukana ovat mm. Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Pienyrityskeskus, Etelä-Savon ammattiopisto, Mikkelin yliopistokeskus, ProAgria, MTK Etelä-Savo, Etelä-Savon kauppakamari, Etelä-Savon Yrittäjät ja Etelä-Savon ELY-keskus.