Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Sunnuntai, 23.
helmikuuta
2020.
Onnittelut -
22.8.2019, 10:46 – päivitetty 26.8.2019, 10:41

SYKE-tapahtuma valtaa Kalevankankaan syyskuussa

Media

Saimaa Stadiumi täyttää Kalevankankaan työelämällä 5.9.2019, kun ääni- ja valotekniikalla täytetylle areenalle saapuu 12 valtakuntamme huippupuhujaa. Tapahtuman messualue kasvaa aiempiin vuosiin nähden yli kolminkertaiseksi ja kävijöille on tarjolla myös lukuisia työpajoja. Illalle ohjelmassa on Elinvoimaa -seminaari. Koko päivän ohjelma on kävijöille maksuton.

Mikkelin Saimaa Stadiumilla pidetään jälleen 5.9.2019 Syke-työelämätapahtuma. Vuosi sitten ensimmäisen kerran pidetty tapahtuma keräsi tuolloin Stadiumin päähalliin 2800 kävijää. Nyt järjestäjien tavoitteena on 4000.

- Syke-työelämätapahtuma on suunnattu itsensä ja organisaationsa kehittämisestä kiinnostuneille, niin yrittäjille, yritysten henkilöstölle kuin työelämään pian siirtyville opiskelijoillekin. Tänä vuonna toimijoiden messuosastot ovat kolme kertaa suurempia ja osastoja on myyty yli kolmannes enemmän viime vuoteen verrattuna, toteaa tapahtuman tuottajana toimiva Saara Vauhkonen.

- Tiivistimme myös ohjelmaa, nyt meillä on neljä teemaa, jossa kussakin on kolme valtakunnan huippupuhujaa. Kävijät voivat jatkaa teemoihin syventymistä myös työpajoissa. Tämän vuoden teemamme ovat yhteistyö, osaaminen, teknologia sekä ura ja yrittäjyys. Koko tapahtuman kattoteema on uudistuminen, jatkaa Vauhkonen.

Päivän aikana lavalla nähdään mm. Susijengin päävalmentaja Henrik Dettmann, Suomen parhaaksi työpaikaksi valitun Vincit Oy:n perustaja Mikko Kuitunen, yrittäjä Saimi Hoyer, organisaatiokehityksen ammattilainen Petri Rajaniemi sekä toimittaja-juontaja Ronja Salmi. Koko puhujakaarti löytyy osoitteesta: www.syke.work 

Syke-tapahtuman järjestävät yhteistyössä Mikkelin kehitysyhtiö Miksei, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu sekä XAMK Pienyrityskeskus, Etelä-Savon Kauppakamari, Etelä-Savon Yrittäjät, Etelä-Savon ammattiopisto, ProAgria Etelä-Savo sekä MTK Etelä-Savo. Tapahtuman pääyhteistyökumppanina ovat Mikkelin Yrittäjät.