Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Sunnuntai, 23.
helmikuuta
2020.
Onnittelut -
8.1.2020, 9:23 – päivitetty 8.1.2020, 9:24

Saimaa Stadiumin hallitukseen vahvaa tapahtumaosaamista

Media

Tamperelainen tapahtuma-alan ammattilainen Jukka Heinämäki on valittu Saimaa Stadiumi Oy:n hallitukseen 2.1.2020 alkaen. Heinämäellä on kolmenkymmenen vuoden kokemus tapahtumajohtamisen ja -tuotannon tehtävistä sekä kotimaisissa että kansainvälisissä tuotannoissa. 

Päätyössään Heinämäki toimii toimialajohtajana Suomen Nuorisoseuroissa. Hänen vastuualueelleen kuuluvat nuorisoseurojen valtakunnalliset tapahtumat, erityisesti Pispalan Sottiisi, Folklandia, Tanssimania sekä Kalenat-lastenkulttuuritapahtuma Lappeenrannassa. Kansainvälisistä kulttuuritapahtumista hän on ollut toteuttamassa muun muassa suomalaisvirolaisia Tanssipitoja sekä yhteispohjoismaisia NORDLEK-juhlia. Lisäksi Heinämäki on toiminut muun muassa The Tall Ships Races Helsinki -tapahtuman teknisenä tuottajana, Tammerkosken Sillalla -festivaalin perustajana, Tapsan Tahtien tuottajana sekä Sonisphere-festivaalissa Porissa.

- Odotan mielenkiinnolla itäisen Suomen merkittävimmän tapahtuma- ja liikunta-areenan Saimaa Stadiumin kehitystyötä. Monipuoliset puitteet tarjoavat mitä erinomaisimman alustan myös uusille tapahtuma- ja konserttituotannoille, Jukka Heinämäki kertoo.

Saimaa Stadiumi Oy:n omistavat Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Mikkelin kaupunki ja Suomen Nuorisoseurojen ylläpitämä Suomen Nuoriso-opisto.