Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Lauantai, 25.
tammikuuta
2020.
Onnittelut -
13.11.2019, 9:35 – päivitetty 13.11.2019, 13:11

Ravintolaruokaa välittävä Wolt avaa torstaina Mikkelissä

Media

Ravintolaruokaa välittävä kotimainen teknologiayhtiö Wolt avaa palvelunsa torstaina 14. marraskuuta Mikkelissä. Wolt toimii tällä hetkellä jo kuudessatoista suomalaisessa kaupungissa, eli Helsingissä, Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa, Lahdessa, Vantaalla, Kuopiossa, Jyväskylässä, Vaasassa, Porissa, Rovaniemellä, Joensuussa, Lappeenrannassa, Hämeenlinnassa ja Seinäjoella. 

- Mikkelin alueella ruokaa voi tilata Woltilla heti alkuun 15 ravintolasta esimerkiksi kotiin, toimistolle tai mukaan noudettavaksi, kertoo Woltin Suomen-maajohtaja Henrik Pankakoski. Tarkempi ravintolalistaus sekä kuljetusalue löytyvät tiedotteen lopusta.

- Kuljetusalue on Mikkelissä alkuvaiheessa halkaisijaltaan suunnilleen 10 km pohjois–etelä- ja itä–länsisuunnassa. Se ulottuu keskusta-alueen lisäksi pohjoisessa Savisiltaan, idässä Visulahteen, lännessä Rantakylään sekä etelässä Tuukkalan tienoille, Pankakoski sanoo.

- Seuraavaksi kuulemme mielellämme mikkeliläisiltä palautetta siitä, minne päin kuljetusaluetta pitäisi laajentaa.

Wolt tarjoaa kampanjana ilmaiset kuljetukset Mikkelin alueella sunnuntaihin 24.11. asti.

- Toivomme ilmaisten kuljetusten kannustavan uusia asiakkaita kokeilemaan Woltia, Pankakoski sanoo. 

Pankakoski kertoo, että Woltin Suomen-tiimin yksi päätavoite on auttaa yhä useampia ihmisiä huomaamaan, miten paljon palvelusta voi olla iloa ja hyötyä.

- Haluamme helpottaa ihmisten arkea. Yllättävän monessa tilanteessa on apua siitä, että hyvää ruokaa löytää helposti ja sen saa kätevästi tilattua kotiin, mukaan tai esimerkiksi työpaikalle, Pankakoski sanoo.

- Mikkeli on meille luonnollinen uusi avaus. Paikalliset ovat toivoneet palveluamme alueelle jo pitkään, ja lisäksi Mikkelissä on hyvä kattaus mielenkiintoisia ja mainioita ravintoloita.

Wolt on suomalainen teknologiayritys, joka tunnetaan ravintolaruoan tilaus- ja kuljetussovelluksistaan jo 19 maassa ja yli 60 kaupungissa. Woltilla on eri maissaan yhteensä yli kolme miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää ja yli 600 työntekijää. Yrityksen kumppaneina toimii yli 12 000 lähettiä ja yli 6 000 ravintolaa.