Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Tiistai, 19.
maaliskuuta
2019.
Onnittelut -
8.6.2018, 10:26 – päivitetty 11.6.2018, 15:45

Perinteinen lasten Hulivilikarnevaali tulee jälleen

Media

Hulivilikarnevaalit järjestetään tänä vuonna 25.6.-1.7.2018 - jokaisella tapahtumapäivällä on oma teemansa ja paikkansa ympäri Mikkeliä. Lapset, perheet ja lapsenmieliset voivat esimerkiksi tulla viettämään liikennepäivää satamaan tai luontopäivää Urpolan luontokeskukselle, lähteä leffaan, osallistua työpajoihin, vaalia perinnettä museoissa, tulla telttailemaan ja piknikille Mikkelipuistoon , sekä nauttia esityksistä ja monipuolisesta muusta toiminnasta Naisvuorella.

Tänä vuonna karnevaaleilla uutuutena on työpajapäivä, jossa kaikenikäisille lapsille on tarjolla runsaasti erilaisia työpajoja ympäri Mikkeliä. Vauvoille on mm. tarjolla Vauvakuu –teatterityöpaja, sekä lauantaina 30.6. värikylpy –työpajoja. Leikki-ikäisille lapsille taas sanataidepajoja, tanssia ja satuhierontaa yhdessä aikuisen kanssa. Koululaiset pääsevät opettelemaan taikatemppuja, valmistamaan oman keppihevosen tai nukketeatteri –hahmon, improamaan ja touhuamaan taimien kanssa Mari Mörön opastuksella . Myös isommille lapsille on tarjolla vloggaus -työpaja, cheerleadingia sekä valokuvausta. Osaan työpajoista on ennakkoilmoittautuminen, jonka voi tehdä Hulivilikarnevaalien nettisivuilta.

Hulivilikarnevaaleilla nähdään niin paikallisia kuin valtakunnallisestikin tunnettuja esiintyjiä, kuten esimerkiksi Taika Petteri ja Jakke Jääkarhu sekä Pikku Papun Orkesteri! Konserttiin ja leffoihin pääsee Huliviliviikolla pikkurahalla, lisäksi joillakin toimintapisteillä on pieni osallistumismaksu, mutta pääsääntöisesti tapahtumat ovat ilmaisia. Päätöskonserttiin ja leffoihin lippuja on mennyt jo runsaasti, joten kannattaa varmistaa oma paikkansa ja varata liput ennakkoon Hulivilikarnevaalien nettisivuilta.