Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Tiistai, 18.
kesäkuuta
2019.
Onnittelut -
10.9.2018, 14:46

Parasta Partalasta –markkinatapahtumaa vietetään entistä isompana sunnuntaina

Media

Parasta Partalasta –markkinatapahtumaa vietetään sunnuntaina 16.9.2018 klo 10-14 Juvalla Partalan Kuninkaankartanon pihapiirissä. Tapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa ja sen pääjärjestäjinä toimivat Juvan kunta ja Partalan Kuninkaankartanossa ruoka- kokous- ja hotellipalveluja tarjoava Juvan Juhla- ja majoituspalvelut Oy. Tapahtuma-alueelle on vapaa pääsy.

Tapahtuma koostuu markkina-alueesta ja monipuolisesta ohjelmasta.

- Markkinamyyjiä alueelle on tulossa aikaisempia vuosia enemmän, iloitsee Partalan Kuninkaankartanon yrittäjä Paula Tegelberg ja jatkaa

- tuotevalikoimassa on elintarvikkeita, tekstiilejä ja mm. paikallisen lammastilan savulihaa ja villalankoja. Uutuutena tälle vuodelle olemme saaneet mukaan kala- ja leipomotuotteita.

Tapahtumaohjelmassa on tryffeli- ja noutajakoiranäytöksiä sekä hevostaituri Alena Matveevan näytös Muumi-hevosensa kanssa. Tapahtuman eläintarjontaa täydentävät kanit, Vehmaan tallin ponit sekä Farmila Oy:n ylämaankarja.

Päivän monipuolinen ohjelma alkaa joogavartilla taidegalleriassa ja päättyy sulkavalaisen Countryside Girls –kuoron esitykseen. Museoiden kesäkausi päättyy Parasta Partalasta – markkinoihin. Juvan museossa ja Juvan Karjalaisten museossa on tapahtumapäivän aikana opastusta ja museoihin on vapaa pääsy. Partalan kuninkaankartanon galleriassa esitellään Paatelan kuvataidekerhon sekä Peter Strebelin töitä. Päivän ohjelmaa täydentävät Juvan Vehmaan tietoisku sekä Partalan Kuninkaankartanossa tarjottava sadonkorjuulounas.