Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Sunnuntai, 23.
helmikuuta
2020.
Onnittelut -
13.1.2020, 9:19

Osuuskauppa Suur-Savo palkkaa satoja kesätöihin - rekrymessut tulossa yli 18-vuotiaille

Osuuskauppa Suur-Savo palkkaa edellisen kesän tapaan noin 750 henkilöä kesätöihin eri toimialoille ja eri puolille Osuuskauppa Suur-Savon toimialuetta. Kesätöitä on tarjolla erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä Prismoissa, S-marketeissa, Sokoksissa, Sale-yksiköissä ja ABC-liikennemyymälöissä sekä majoitus- ja ravitsemiskaupassa. Lisäksi kesätyötä on tarjolla Suur-Savon leipomossa ja autokaupan yksiköissä.

Tänä vuonna Osuuskauppa Suur-Savo järjestää yli 18-vuotiaille omat kesätyörekrytointimessut, joissa esimiehet ovat haastattelemassa kesätyönhakijoita. Tapahtuma on Mikkelissä Kauppakeskus Stellassa tiistaina 21.1 klo 14-17 ja lauantaina 1.2 klo 10-13. Tulemalla paikan päälle pääsee haastatteluun suoraan ilman hakemusta ja kesätyöpaikka voi varmistua jo samalla kertaa. Kesätyöhakemuksen voi jättää myös netissä osoitteessa www.suursavo.fi, mikäli ei pääse osallistumaan rekrymessuille. Sähköinen haku yli 18-vuotiaiden kesätyöpaikkoihin on auki 2.2 saakka.

Kesätyötä on tarjolla myös 14-17-vuotiaille nuorille. Haku tapahtuu 1.- 31.3 osoitteessa www.suursavo.fi. Osuuskauppa Suur-Savo tulee tarjoamaan 14-17 vuotiaille nuorille kesätöitä riippumatta siitä, toteutuuko valtakunnallinen sopimus Tutustu työelämään ja tienaa -kesätyöharjoittelusta.

14-17-vuotiaiden nuorten kesätyöt ovat edellä mainitun tavoin erilaisia asiakaspalvelutehtäviä kaupan sekä majoitus- ja ravitsemiskaupan alalla. 

- Haluamme tarjota nuorille mahdollisuuden työelämään tutustumiseen, toteaa henkilöstöpäällikkö Tuula Lyytikäinen.

- Peruskoululaisten, kymppiluokkalaisten ja lukiolaisten omakohtainen kokemus ja tutustuminen yritystoimintaan kesätyön muodossa on osoittautunut hyväksi tavaksi parantaa nuorten tiedonsaantia, ammatillista suuntautumista sekä mielikuvia yritystoiminnasta ja työelämästä. Tutustumisen tarkoituksena on tarjota ohjatusti koululaisille sopivaa käytännön työtä. Näin koululaiset, jotka aikaisemmin eivät ole olleet työssä alalla, saavat omakohtaista kokemusta alan yritysten toiminnasta, työtehtävistä, henkilöstörakenteesta, yhteistyömuodoista ja alan tarjoamista mahdollisuuksista, Lyytikäinen jatkaa.

Osuuskauppa Suur-Savo on edellisvuosien tapaan mukana Vastuullinen kesäduuni kampanjassa. Osuuskauppa on sitoutunut noudattamaan vastuullisen kesätyön periaatteita rekrytointivaiheesta viimeiseen työpäivään saakka.

Kesätyöntekijöiden valinnat tehdään pääsääntöisesti helmi-maaliskuun aikana ja 14-17-vuotiaiden nuorten valinnat pääsääntöisesti huhtikuun aikana.