Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Sunnuntai, 23.
helmikuuta
2020.
Onnittelut -
20.1.2020, 13:42

Mikkelissä koko perheen luistelu- ja pipolätkätapahtumia eri puolilla kaupunkia

Helmikuussa järjestetään Mikkelissä koko perheen luistelu- ja pipolätkätapahtumia eri puolella kaupunkia. Tapahtumien järjestelyistä vastaavat Juniori-Jukurit, Jäätori 2020 sekä Meijän Mikkeli Sport -hanke. Kaikilla kolmella toimijalla on kokemusta tapahtumien järjestämisestä ja nyt voimavarat päätettiin yhdistää.

Tapahtumat liittyvät Suomen Jääkiekkoliiton sekä Liigan valtakunnalliseen Pipolätkäviikkoon. Tavoitteena on saada lajille näkyvyyttä ja innostaa koko kansa liikkumaan ja nauttimaan pipolätkästä ulkojäillä keskellä kauneinta talvea. Tapahtumat ovat maksuttomia.

Juniori-Jukurit ry on järjestää tapahtumien yhteydessä Leijona-luistelukoulun. Leijonaluistelukouluun tultaessa ei tarvitse olla aiempaa luistelutaitoa. Vanhemmat ovat tervetulleita mukaan lasten kanssa.

Event Production Finland Oy:n Mikko Romo ja Ville Asikainen ovat vuosien ajan tuottaneet koko perheen Jäätori-tapahtumia torilla ja kaupungin lähikentillä. Luvassa mukavaa yhdessäoloa ”Jäätorihengessä”.

Meijän Mikkeli Sport -hankkeen Tuu koittaa! -aikuisten liikuntakoulu on järjestänyt eri lajeihin tutustumisia yhdessä hankkeessa mukana olevien urheiluseurojen kanssa. Näissä tapahtumissa ohjataan, opastetaan ja kannustetaan aikuisia luisteluun ja pipolätkään.

Tapahtumapäivät ja paikat ovat:

to 6.2. klo 18.00-19.30 Tupala
ti 11.2. klo 18.00-19.30 Rantakylä
pe 14.2. klo 18.00-19.30 Urpola (Ystävänpäivätapahtuma)
to 20.2. klo 18.00-19.30 Lähemäki
Varusteina luistimet, kypärä (myös aikuisilla) ja maila pelejä varten.