Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Tiistai, 26.
toukokuuta
2020.
Onnittelut -
22.10.2018, 8:15 – päivitetty 23.10.2018, 13:37

Mikkelipuiston uusi toiminnanjohtaja valittu

Media

Heidi Kelho aloittaa Mikkelipuistoyhdistys ry:n toiminnanjohtajana 10.12.2018 alkaen. Kelho on työskennellyt aikaisemmin Vuokatissa hiihtokoulun ja Lastentalo Hupilan johtajana. Vuokatissa vietettyjä vuosia on kertynyt jo yli 20 vuotta.

- Vuokatti on antanut minulle todella paljon. Olen päässyt kehittämään toimintaa laajalti mahtavan porukan kanssa ja ideoimaan täysin uusiakin konsepteja, Kelho kertoo.

Tie toi Kelhon ja hänen perheensä Mikkeliin jo vuonna 2016 Kelhon puolison töiden ja talonrakennusprojektin myötä. Toisaalta Mikkeliin veti myös halu päästä tutustumaan Vuokattia isompiin ympyröihin.

- Haluan kokea uusia haasteita ja päästä kehittämään toisenlaista kokonaisuutta. Kun näin Mikkelipuiston toiminnanjohtajan rekryilmoituksen, tiesin heti, että tämä sopii minulle täydellisesti, Kelho kertoo.

Mikkelipuiston toiminnanjohtajan paikkaan vastaanotettiin 19 hakemusta. Haastatteluihin kutsuttiin neljä ja vielä lisähaastatteluihin kaksi henkilöä. Mikkelipuistoyhdistys ry:n hallitus vahvisti Heidi Kelhon valinnan tiistaina 16.10. kokouksessaan.

- Valintaprosessi on pyritty viemään nopeasti läpi. Haluamme uuden toiminnanjohtajan tarttuvan mahdollisimman nopeasti puikkoihin, jotta hän ehtii osallistua muun muassa ensi vuoden budjetin ja toimintasuunnitelman tekoon, Mikkelipuistoyhdistys ry:n puheenjohtaja Armi Salo-Oksa kertoo. 

Mikkelipuiston toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluu Mikkelipuiston toiminnan kehittäminen ja erityisesti mallipuutarha-alueen kehittäminen, verkostoituminen ja viestintä yhdistyksen jäsenien kanssa, yhdistyksen talouden tavoitteista vastaaminen ja Mikkelipuiston alueen tapahtumien koordinointi. 

Valintakriteereissä painotettiin muun muassa kokemusta henkilöstöjohtamisesta, liiketoiminnan osaamisesta ja kehittämisestä sekä taloudesta. Etsinnässä oli Toiminnanjohtaja isolla Teellä.

- Tulleet hakemukset yllättivät laadullaan. Hakijajoukko oli monipuolinen ja hakemuksiin oli nähty paljon vaivaa. Valintaprosessiin osallistui sekä henkilökunnan että hallituksen edustajia, ja kaikkien osalta valinta oli yksimielinen. Odotamme innolla että Heidi pääsee luotsaamaan Mikkelipuistoa, joka tuntuu olevan puhkeamassa kukkaan syksystä huolimatta, Salo-Oksa kertoo. 

Heidi Kelho odottaa myös uuden työn alkua innostuneena

- Näen Mikkelipuistossa paljon vielä hyödyntämättä jäänyttä potentiaalia. Uskon, että yhdessä Mikkelipuiston huikean henkilökunnan kanssa saamme aikaiseksi vaikka mitä, Kelho hihkuu.

Kuuntele Heidi Kelhon haastattelu.