Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Sunnuntai, 29.
maaliskuuta
2020.
Onnittelut -
25.3.2020, 9:49 – päivitetty 26.3.2020, 10:05

Mikkelin taksit tarjoavat asiointipalvelua ja kaupassakäyntiapua

Media

Mikkelin Ulataksin, tutummin Let’s Go Taksin autoilijat ovat ryhtyneet tarjoamaan kaupassakäyntiapua ja asiakkaan puolesta asiointia kaupassa tai apteekissa. Myös yhteistyö K-Supermarket Karikon kanssa on aloitettu.

Pienyrittäjien elinkeinotoimintoja vähentänyt ja jopa pysäyttänyt koronavirusepidemia on saanut myös taksiyrittäjät ympäri Suomen keksimään menetettyjen kuljetusten tilalle muita palvelumuotoja. Ikäihmisten ja riskiryhmäläisten lisäksi niin sanottuun kotikaranteeniin on jäänyt myös joukko työikäisiä lapsineen ja etätöineen. Kun julkisilla paikoilla ja ihmismassoissa liikkuminen on suositeltavaa jättää minimiin, on monelle iso apu, kun arjen pakolliset ostokset, kuten ruoka ja lääkkeet, pystyy ulkoistamaan.

- Meillä on joukko autoilijoita, jotka mielellään asioivat asiakkaan puolesta kaupassa tai apteekissa. Kokoamme nettisivuillemme autoilijoiden suoria yhteystietoja ja asiakas pystyy soittamaan ja sopimaan asioinnista ja sen hinnasta suoraan kuljettajan kanssa, kertoo Let’s Go Taksin palvelupäällikkö Mari Martikainen.

Asiointipalvelun voi tilata myös suoraan tutusta Mikkelin taksin tilausnumerosta 0600 300 55, jolloin tilaus menee ensimmäiselle vapaana olevalle autoilijalle. Taksiyrittäjien kauppa-asiointipalvelujen hinnoitteluissa ja toimintatavoissa voi olla eroja, koska jokainen autoilija on yksityisyrittäjä, joka noudattaa omaa toimintamalliaan. Tämä toki mahdollistaa joustoa ja yksilöllisempää palvelua asiakkaan suuntaan.

- Yhtenäistä toimintamallia yhtiön sisällä kuitenkin kehitellään ja pian on luvassa myös asiakkaalle selkeämmät kiinteähintaiset kauppapalvelut, lupaa Martikainen.

- Tärkeintä on kuitenkin nyt saada ihmisille tieto, että tällaista apua on saatavissa myös Mikkelissä.

Lisäksi Let’s Go Taksi on aloittanut yhteistyön K-Supermarket Karikon kanssa. Karikon kauppiailla Kalle ja Suvi Heikinheimo ovat jo ennestään tarjonneet asiakkailleen ostosten keräyspalvelun, jossa asiakas voi noutaa kaupasta etukäteen tilaamansa ostokset tiettyyn aikaan kaupalta. Nyt palvelu on mahdollista tilata myös kotiin kuljetettuna ilman kontaktia. Tämä palvelu sopii erityisesti eristyksissä tai karanteenissa tai riskiryhmässä oleville. Tilauksen kotiinkuljetuksineen voi soittaa suoraan K-Supermarket Karikkoon arkisin klo 8-12 numeroihin 0440 422016 ja 0440 422013.