Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Tiistai, 20.
elokuuta
2019.
Onnittelut -
31.5.2019, 12:57

Mikkelin paikallisliikenteen bussiliput voi ostaa kahdesta itsepalveluautomaatista

Mikkelin kaupunki on hankkinut kaksi kappaletta Waltti-itsepalveluautomaatteja joukkoliikenteen lipunmyyntiin. Itsepalveluautomaatit tarjoavat matkustajille uuden ja helpon vaihtoehdon lippuasiointiin.

Automaatit sijaitsevat Mikkelin rautatieaseman odotustilassa sekä kauppakeskus Stellan kioskissa. Kaupungin virastotalon asiointipiste Maaherrankadulla palvelee myös entiseen tapaan korttiasioissa. Kortille voi ladata arvoa ja ostaa lipputuotteita myös Waltti-nettikaupasta.

Automaateilla asiakas voi itse ladata Waltti-kortteja ja ostaa kertalippuja. Maksuvälineinä käyvät pankki- ja luottokortit, käteismaksu ei ole mahdollinen. Latauspisteissä voi ladata Mikkelin kaupungin kausilippuja ja arvoa kaupungin joukkoliikenteen Waltti-kortille. Kausilipun voi ostaa aikuiselle, lapselle, nuorelle, opiskelijalle sekä seniorille. Kausilippua ostettaessa pitää tehdä myös vyöhykevalinta. Kausiliput ja arvo latautuvat kortille ostohetkellä ja ovat heti käytettävissä. Ostosta saa kuitin.

Myös kertalippua ostettaessa valitaan vyöhykkeet, joilla lippua käytetään. Automaatteihin on tulossa vyöhykekartat, mutta vielä ne eivät ole käytössä. Toistaiseksi vyöhykkeet voi tarkistaa netistä mikkeli.fi/joukkoliikenne. Kertalippu tulostuu paperilippuna, jossa on QR-koodi sekä voimassaoloaika.