Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Sunnuntai, 23.
helmikuuta
2020.
Onnittelut -
14.6.2019, 10:17

Mikkelin korkkarijuoksun vetovastuu vaihtuu

Media

Mikkelin Nuorkauppakamarin vuodesta 2014 toteuttama hyvänmielen tapahtuma Korkkarijuoksu siirtyy uudelle järjestäjälle

Tapahtuma on ilostuttanut kaupunkilaisia jo useamman vuoden ajan torilla järjestettävän Kesäkatu-tapahtuman yhteydessä. Luonnollisen jatkumon juoksu saa, kun Kesäkatu-tapahtumankin takaa tuttu konkari Mikko Romo ottaa projektista vetovastuun.

Idea pysyy samana: viestijuoksu 2-4 henkisellä joukkueella korkokengät jalassa. Juoksijan tulee olla yli 18-vuotias ja jokainen juoksee omalla vastuullaan. Tapahtumassa palkitaan edelleen sekä nopein että parhaiten pukeutunut joukkue.

Aikaisemmin tapahtuma on toiminut Mikkelin Nuorkauppakamarin hyväntekeväisyysprojektina, jonka tuotot on lahjoitettu vuosittain projektitiimin valitsemalle hyväntekeväisyyskohteelle. Nyt rahallinen tuottotavoite poistuu, eikä osallistuvilta joukkueilta peritä osallistumismaksua.

- Toivoimme, että hyväntekeväisyysnäkökulma pysyy jollain tapaa juoksutapahtuman yhteydessä. Mikon kanssa onkin sovittu, että hyväntekeväisyyskohde saa rahatuottojen sijaan näkyvyyttä ja mahdollisuuden tulla tapahtumaan kertomaan toiminnastaan. Tänä vuonna Korkkarijuoksu juostaan ehdotuksestamme Mikkelin kriisikeskuksen hyväksi, kertoo Mikkelin Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Mari Martikainen.

Ilmoittautuminen Korkkarijuoksuun aukeaa Kesäkadun sivuilla juhannuksen jälkeen.