Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Maanantai, 14.
lokakuuta
2019.
Onnittelut -
9.4.2019, 10:45 – päivitetty 9.4.2019, 10:48

Mikkelin kivijalkakauppiaat järjestävät Ihana Ilta -tapahtuman Tempossa

Media

Mikkelin kivijalkakauppiaat tempaisevat yhdessä järjestämällä Ihana Ilta -tapahtuman Kulttuuritalo Tempossa torstaina 2.5. klo 18-21.

Ensimmäisen Ihanan Illan juontajana toimii vaatesuunnittelija ja toimittaja Jaakko Selin. Tilaisuudessa esiintyy myös tunnettu suomalainen meikkitaiteilja Niina Föhr.

Illan aikana pääsee nauttimaan herkullisesta iltaan varten suunnitellusta menusta. Tapahtumassa on myös kivijalkaliikkeiden popup myyntipisteitä.

Tapahtuma huipentuu Selinin juontamaan kivijalkaliikkeiden yhteiseen muotinäytökseen.

Ihanan Illan idean taustalla ja puuhanaisena on jo 35-vuotta kivijalkayrittäjänä toiminut Anne Issakainen Nykynaisesta.

- Mikkelissä järjestettiin 10-vuoden ajan suosittua Iloisesti yhdessä- tapahtumaa, jota ei enää toteuteta. Tämänkaltaiselle tapahtumalle on tilausta Mikkelissä, hän kertoo.

- Tapahtuman ideana on näyttää miten monipuolisesti Mikkelin kivijalkaliikkeistä saa tuotteita ja asukokonaisuuksia. Muotinäytöksen mallit ovat meidän omia asiakkaita, hän sanoo.

- Ennakko lipunmyynti on sujunut todella hyvin ja tapahtuma on herättänyt kiinnostusta myös muissa kaupungeissa. Tulijoita on tulossa tapahtumaan yöpymään hotelleihinkin, hän iloitsee.

- Yhteinen tekeminen on tänä päivänä kivijalkaliikkeille todella tärkeää, kertoo Mikke ry:n toiminnanjohtaja Tiina Maczulskij.

- On ollut upeaa huomata miten eri alojen yrittäjät suunnittelevat yhdessä isoa tapahtumaa, hän sanoo.

- Tämä on lisäksi hieno tapa lanseerata 3.- 4.5. järjestettävä Ihanat Putiikit tapahtumakokonaisuus, hän toteaa.