Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Maanantai, 27.
toukokuuta
2019.
Onnittelut -
26.11.2018, 13:21

Mikkelin keskussairaalan kahvio sulkeutuu kuukausiksi

Mikkelin keskussairaalan aulan kahvio sulkeutuu tilojen uudistamisen vuoksi ja on viimeisen kertaa auki torstaina 29.11. Uusi kahvila avautuu Fazerin ylläpitämänä huhtikuussa. Remontin myötä asiakaspaikat lisääntyvät ja keittiötilat uudistetaan.

- Pahoittelen pitkää taukoa, joka on varmasti monille esimerkiksi laboratoriosta nälkäisinä tuleville ikävä yllätys. Onnistuimme tosin siirtämään kahvilan sulkemisen ajankohtaa syyskuusta aina marraskuun loppuun saakka, koska korjaustyöt antoivat siihen myöten, kertoo Essoten tila- ja tukipalvelujohtaja Veli Matti Thure.

Essote on tarkastellut kahvilan tilalle useita erilaisia väliaikaisratkaisuja. Edelleen selvityksessä on automaattien hankinta. Välipala-automaattia ei saada, mutta sellainen löytyy tarvittaessa päivystyksestä.

- Onneksi korvaavia palveluja löytyy osalle asiakkaista kaupungilta kävelymatkan päästä. Pyydän esimerkiksi laboratorioon tai päivystykseen tulijoita ottamaan huomioon, että nyt välipalaa ei ole ihan lähellä tarjolla, Thure kehottaa.