Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Torstai, 27.
helmikuuta
2020.
Onnittelut -
11.10.2019, 10:20

Mikkelin Farmariin odotetaan 75 000 kävijää - ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi alkoi

Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi ensi kesänä Mikkelissä järjestettävään Farmari-maatalousnäyttelyyn on avautunut 9.10.2019. Kiinnostus näyttelypaikkoja kohtaan on ollut jo ennen paikkamyynnin avautumista vilkasta.

- Paikka vuoden suurimmasta maatalousalan tapahtumasta kannattaakin varata ajoissa, näyttelypäällikkö Kirsi Mutka-Paintola vinkkaa.

Farmariin odotetaan 500 näytteilleasettajaa ja 75 000 kävijää. Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi päättyy 31.3.2020.

Uudistuneella Kalevankankaan 13 hehtaarin näyttelyalueella on runsaasti tilaa Farmarille. Laajat ja päällystetyt ulkoalueet mahdollistavat näyttävät ulko-osastot.

- Näyttely levittäytyy uuden Saimaa Stadiumin, jäähallien sekä raviradan alueelle ja sen ympäristöön. Alueelle kuljetaan kolmen portin kautta, ja sillä varmistamme sujuvan kävijävirran koko näyttelyn alalle, kertoo näyttelyn johtaja Heikki Pahkasalo ProAgria Etelä-Savosta.

Näyttelyssä pääsee tutustumaan maa- ja metsätalouden uusimpiin ratkaisuihin ja verkostoitumaan alan osaajien kanssa. Kotieläimet ovat tuttuun tapaan monipuolisesti esillä Farmarin laajalla kotieläinkentällä. Myös eteläsavolainen ruokakulttuuri maistuu tapahtuman aikana ja tarjolla on laaja kattaus Etelä-Savon ja lähimaakuntien vahvasta metsäsektorista.

Farmari järjestetään Mikkelissä Kalevankankaalla 2.- 4.7.2020.