Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Maanantai, 27.
toukokuuta
2019.
Onnittelut -
7.3.2019, 9:28

Maksuton häiriötiedotepalvelu lähettää tekstiviestin sähkökatkoista

Järvi-Suomen Energia lähettää maalis-huhtikuun aikana noin 60 000 asiakkaalle tekstiviestin, jossa kerrotaan palveluun liittymisestä.

Ne asiakkaat, joiden puhelinnumero on verkkoyhtiön tiedossa, saavat jatkossa automaattisesti tekstiviestillä ilmoituksen sähkökatkoista. Asiakkaille kerrotaan palveluun liittymisestä maalis-huhtikuun aikana tekstiviestillä. Yhteensä viestin saa noin 60 000 asiakasta ja ensimmäiset viestit lähetetään viikolla 11.  Muutoksesta kertovaan viestiin ei tarvitse reagoida, jolloin palvelu käynnistyy automaattisesti.

Häiriötiedotepalvelu lähettää viestin sekä suunnitelluista työkeskeytyksistä että vioista johtuvista keskeytyksistä. Vikakeskeytystiedotteet lähetetään keskijänniteverkon vioista. Asiakasta lähellä olevan pienjänniteverkon vioista ei lähetetä viestiä, koska verkkoyhtiö ei saa pienjänniteverkon vioista tietoa järjestelmiinsä.

Muutoksen ansiosta asiakkaat saavat jatkossa nopeammin ilmoituksen keskeytyksistä. Asiakas voi itse tehdä muutoksia palveluun sähköisessä Helmi-palvelussa. Ilmoituksen voi myös tilata usealle henkilölle, esimerkiksi yritykset ja kunnat voivat tilata viestit huollosta vastaavalle henkilölle. Ilmoitukset voi tilata myös sähköpostiin.