Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Tiistai, 20.
elokuuta
2019.
Onnittelut -
29.5.2019, 12:34 – päivitetty 29.5.2019, 12:35

LähiTapiola avasi elämänturvatoimiston Mikkelin Prismaan

Media

LähiTapiola Savo-Karjala avasi uuden elämänturvatoimiston Mikkelin Prismaan keskiviikkona 29.5. Prisman uusi elämänturvatoimisto on merkittävä panostus alueen palvelutarjontaan.                                     

- Haluamme olla siellä missä asiakkaammekin ja tuottaa helpon ja joustavan asiointimahdollisuuden, niin kauppa-asioinnin yhteydessä kuin erikseen ajanvarauksella sopien. Autamme asiakkaitamme turvaamaan elämäänsä ja liiketoimintaansa tarjoamalla monipuoliset turvallisuuden, talouden ja terveyden ratkaisut, toteaa LähiTapiola Savo-Karjalan toimitusjohtaja Asko Lammela.

- Strateginen yhteistyökumppanimme LähiTapiola on tervetullut Prismaan suurten asiakasvirtojen äärelle ja osaltaan edelleen monipuolistamaan palvelutarjontaamme, iloitsee puolestaan Osuuskauppa Suur-Savon toimitusjohtaja, kauppaneuvos Heikki Hämäläinen.

LähiTapiolan uudessa elämänturvatoimistossa tulee alkuvaiheessa työskentelemään palveluneuvoja ja kaksi edustajaa. Toimisto palvelee asiakkaita arkisin klo 10 - 16.30 ja lisäksi muina aikoina ajanvarauksella.

Avausviikkoa juhlitaan työn merkeissä ja varsinaista avajaistapahtumaa vietetään hieman myöhemmin erikseen ilmoitettavana ajankohtana.