Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Sunnuntai, 23.
helmikuuta
2020.
Onnittelut -
26.6.2019, 8:54 – päivitetty 26.6.2019, 8:56

Kesäkadulla perjantaina museoajoneuvoja ja musiikkia

Media

Kuukauden viimeinen perjantai kokoaa Mikkelin keskustaan jälleen monipuolisen tarjonnan paikalliskulttuuria ja muita toimijoita. Kolmen tunnin kestoinen koko perheen tapahtuma alkaa kello 17 Mikkelin torilla ja kävelykadulla. Kesäkadulla on tarjolla muun muassa monipuolista musiikkia, museoajoneuvoja ja toimintaa lapsille.

Kaupungin kyselytuokion aiheena on Solmu -hanke ja siitä kertoo Mira Myyryläinen. Torikauppiaiden tervehdykset kuluvalta kesältä tapahtumaan tuo Kaija Ahonen.

Tapahtumassa selviää myös kuka on Vuoden Positiivisin Mikkeliläinen ja Arjen Sankari.

Maaherrankadun kävelykatukokeilun avausta vietetään myös samanaikaisesti Kesäkadun kanssa. Maaherrankadulta löytyy Nuorten työpajojen PopUp -piste, jossa on pieni myymälä ja kädentaitojen paja.

Mikkelin Mobilistit esittelevät torilla Suur-Saimaan ympäriajon ajoneuvoja.

- Edelliskesinä torille tuodut museoajoneuvot ovat vetäneet tapahtumaan erittäin paljon paikallisia ja kesäasukkaita, kertoo tapahtuman tuottaja Mikko Romo.

Osa torikauppiaista on tapahtuman ajan paikalla ja myös osa torikahviloista on avoinna. Mikkejuna kuljettaa Kesäkadulla ja lähdöt ovat tasatunnein Mikkelin kirjaston pysäkiltä kello 17, 18 ja 19.