Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Perjantai, 20.
syyskuuta
2019.
Onnittelut -
8.10.2018, 9:14 – päivitetty 8.10.2018, 13:48

Jukurit vieraili päiväkodeissa - pelaajat jakoivat lapsille huomioliivejä ja nimmareita

Media

Jukurien jo perinteeksi muodostuneet päiväkoti- sekä koulukiertueet käynnistyvät tänäkin syksynä päiväkodeista. Päivän aikana Jukurit vieraili 40. päiväkodissa ja lapsia tavattiin yli 1500.

Päivän aikana Jukurien pelaajat jakoivat huomioliivien lisäksi nimikirjoituksia ja ottelulippuja Jukurien kotiotteluihin. Lapset olivat innoissaan liigapelaajien vierailusta.

- On mukava nähdä aitoa riemua lasten parissa, pienet ovat aidosti innokkaita. Päiväkotikäynnit tuovat kivaa piristystä arkeemme, kertoo Jukurien puolustaja Aleksi Salonen.

Päiväkotikiertueen yhteistyökumppanina on Auto-Kilta ja pimeän syksyn saapuessa teemana on liikenneturva. Kahden edellisvuoden tapaan uusille päiväkotien asukeille jaetaan omat huomioliivit, jotta lapset näkyisivät kelien hämärtyessä.

- Meillä on Jukurien kanssa hyvin yhtenäinen ajatus lasten turvallisuuden puolesta puhumisesta. Tahdommekin kantaa kortemme kekoon sen eteen, että jokainen lapsi näkyy ulkona liikkuessaan syksyn ja talven hämärällä, kertoo Auto-Kilta Mikkelin myyntijohtaja Teemu Pulliainen

- Päiväkoti- ja koulukiertueet ovat meillä Jukureissa odotettuja ja mieluisia päiviä. Se, että voimme viedä päiväkoteihin viestiä lasten turvallisuudesta, on meille erityisen tärkeä elementti, kommentoi Jukurien myynti- ja markkinointituottaja Henna Huuhka.

- On myös hienoa, että voimme antaa lapsille jotain erityistä muistoksi pelaajien käynneistä, jatkaa Huuhka. 

Kiertueella kerromme myös alkaneesta Juniori-Jukurien kiekkokoulusta ja mahdollisuudesta päästä kokeilemaan luistelua tai jääkiekkoilua. 

Kuuntele puolustaja Aleksi Salosen fiilikset vierailusta Röllin päiväkodissa.