Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Sunnuntai, 23.
helmikuuta
2020.
Onnittelut -
7.1.2020, 12:46

Essoten palveluopas ilmestyy vuoden tauon jälkeen

Essoten palveluopas jaetaan jälleen kuntayhtymän alueen talouksiin ja kesämökkiläisille. Oppaan pitäisi kolahtaa postiluukuista 9.1. tienoilla.

- Palveluoppaasta löytyy runsaasti vinkkejä asiakkaillemme ja hyödyllisiä puhelinnumeroita. Esittelemme myös ammattilaisiamme pienten juttujen avulla. Olemme tehneet lukupaketin, johon voi palata vuoden mittaan, kertoo Essoten viestintäpäällikkö Jouni Vauhkonen.

Jos opasta ei ala kuulua postin kautta, sen voi käydä noutamassa lähimmästä hyvinvointikeskuksesta tai -asemalta.  Essoten viestintä lähettää palveluoppaita hyvinvointikeskuksiin ja -asemille heti, kun ne tulevat painosta.

- Kuluvana vuonna ei näyttäisi olevan tulossa yhtä suuria muutoksia kuin aiempina, joten oppaan tiedot pätevät todennäköisesti pidempään kuin Essoten alkuvuosina. Palveluopas kannattaa siis pistää talteen, Vauhkonen kehottaa.

Oppaan voi jo ladata pdf-muodossa Essoten nettisivuilta www.essote.fi/palveluopas. Opas löytyy nettisivuilta myös selattavassa muodossa. Vuodenvaihteessa 2018-2019 opasta ei julkaistu säästötoimien takia.