Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Sunnuntai, 23.
helmikuuta
2020.
Onnittelut -
17.6.2019, 10:57

Eseduun valittiin yhteishaun kautta lähes 500 opiskelijaa

Etelä-Savon ammattiopisto Esedulle valittiin opiskelemaan yhteishaun kautta lähes 500 opiskelijaa Mikkeliin ja Pieksämäelle. Valinnan tulokset on ilmoitettu hakijoille henkilökohtaisesti sähköpostilla. Lisäksi valituille opiskelijoille on lähetetty kirje, jossa on tietoa opiskelun aloittamisesta.

Opiskelupaikka otetaan vastaan sähköisesti viimeistään kahden viikon kuluttua ilmoituksen saamisesta. Opiskelupaikan vastaanottamisesta täytyy ilmoittaa viimeistään 27. kesäkuuta. Varasijoilta valittaville opiskelijoille ilmoitetaan valinnasta kirjeellä kesän aikana.

Yhteishausta vapaaksi jääneet paikat tulevat Esedulla jatkuvaan hakuun. Vapaita paikkoja voi tiedustella oppilaitoksen HakuPISTEestä sekä kesäkuun hakuinfopäivässä, joka järjestetään ti 18.6. klo 9-16 MoniTorilla Mikkelissä. Mukana päivässä ovat Esedun opinto-ohjaajien lisäksi myös muut alueen oppilaitokset. Hakeutuminen jatkuvan haun kautta tapahtuu Esedun www-sivujen kautta.

Vapaita paikkoja yhteishaussa jäi sekä Mikkelissä että Pieksämäellä muun muassa ravintola- ja catering-alalle sekä rakennusalan perustutkintoon. Mikkelissä paikkoja on myös mm. elintarvikealalla ja pintakäsittelyalan perustutkinnossa. Pieksämäellä paikkoja jäi muun muassa sähköalalle, kone- ja tuotantotekniikan sekä liiketoiminnan perustutkintoon.

Esedulla on jatkuvan haun lisäksi käynnissä myös haku valmentavaan koulutukseen Valmaan. Valmaan hakeudutaan opintopolku.fi-sivuston kautta. Hakuaika on 21.5.-23.7.2019.