Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Keskiviikko, 24.
huhtikuuta
2019.
Onnittelut -
8.11.2018, 14:55

Brahen Voimistelijat järjestää voimistelun suurtapahtuman AkroFunin Mikkelissä

Brahen Voimistelijat järjestää AkroFun on akrobatiavoimistelun näytös- ja kilpailutapahtuman ensimmäistä kertaa Mikkelissä, Saimaa Stadiumilla lauantaina 10.11 klo 10-17.

Tapahtumaan osallistuu lähes 200 voimistelijaa. Tapahtumassa esiintyy voimisteluryhmiä ympäri Suomea ja mukana on lajin suomen huiput. Voimistelunäytösten lisäksi voimistelijat kilpailevat akrobatia voimistelun luokkakilpailuissa.

Akrobatiavoimistelua harrastetaan ympäri maailmaa ja se on levinnyt yli 50 maahan. Tässä kansainvälisen voimisteluliiton virallisessa lajissa kilpaillaan pareina naisissa, miehissä, sekapareissa sekä joukkueina. Myös suuremmille ryhmille on oma sarjansa Gym For Life.

Brahen Voimistelijat, BraVo on 2004 perustettu voimistelun erikoisseura. Seura toimii Ristiinassa koulukeskuksella ja Mikkelissä Saimaa Stadiumilla.

Seurassa voi harrastaa akrobatia voimistelua sekä poikien- ja tyttöjen telinevoimistelua. Seurassa on myös perhevoimistelu- ja aikuisten telinevoimisteluryhmät. Tällä hetkellä seurassa on noin 250 jäsentä.