Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Maanantai, 27.
toukokuuta
2019.
Onnittelut -
6.3.2019, 7:40

Bandyliigan pronssiottelu Hänskissä perjantaina

Media

Veiterän voitettua välierässä Porvoon Akilleksen suoraan voitoin 3-0 ja JPS:n noustua tasaisessa ottelusarjassa Kamppareiden kustannuksella finaaliin, kohtaavat Veiterä ja JPS Lappeenrannan finaalissa lauantaina kello 15. Kampparit ja Akilles pelaavat Mikkelissä pronssimitaleista perjantaina kello 18.30 alkaen.

Kampparit pelasi puolivälierissä huipputasaiset, voitokkaat ottelut Helsingin IFK:ta vastaan ja välierissä vastaan tuli tuttu pudotuspelivastustaja JPS Jyväskylästä.

Kamppareiden vietyä kotonaan avausottelun voiton, oli toisessa ottelussa JPS:n vuoro. Mikkelin kolmannessa ottelussa jouduttiin jatkoajalle, jonka Kampparit selvitti kunnialla. Neljännessä, Jyväskylässä pelatussa ottelussa JPS oli parempi ja näin ratkaisu jäi Mikkelin viidennen ottelun varaan.

Ratkaisevassa välieräottelussa tilanne oli Mustien hallinnassa vielä pelin 70. minuutilla pelitilanteen ollessa 3-1, mutta JPS tuli tasoihin ja ohitse vieden finaalipaikan 3-5-voitollaan. JPS:n vauhti, intensiteetti ja sääntökirjan rajoja kokeileva fyysinen pelityyli rikkoivat Mustien pakan, eikä ottelun lopussa löydetty enää lääkkeitä uuteen nousuun.

Mikkeliläisessä palloiluhistoriassa ei tunnetusti ole mitaleilla mässäilty ja Bandyliigan SM-pronssi kiinnostaa vuoren varmasti. Kampparit on näillä näkymin pääsemässä pronssiotteluun parhaalla kokoonpanollaan.