Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Torstai, 27.
helmikuuta
2020.
Onnittelut -
18.9.2019, 13:20

Aktiivinen Otava -tapahtuma nostaa esiin taajaman harrastusvaihtoehtoja

Otavassa järjestetään tiistaina 24.9. klo 17.30-19 Aktiivinen Otava -tapahtuma. Tapahtumassa nostetaan esiin Otavan taajaman erilaisia harrastusvaihtoehtoja lapsille, nuorille ja perheille. Lisäksi paikalliset aktiiviset toimijat esittäytyvät ja esittelevät toimintaansa.

Illan aikana on mahdollisuus sekä tutustua että oikeasti kokeilla monenlaista toimintaa norsupallosta BMX-pyöräilyyn.

Toimijoista Otavan VPK esittelee toimintaansa ja kalustoa, Otavan Otsot näyttää partiotoiminnan mallia rohkeasti ulkona ja Mikkelin Urheiluautoilijoiden alla toimiva Mikkelin Pienoisautoilijat on luvannut rakentaa kelin salliessa ulos pienoisautoradan.

Luvassa on myös Otavan Marttojen kanttiini vohveleineen. Otavan koulun sisätiloissa esittäytyy myös muita toimijoita sekä on mahdollisuus sisäliikuntaan tutustumiseen Otavassa toimivan Mikkelin alueharrasteliiga MAHL:n ohjauksessa. Kalastuksen huippuosaaja Aki Hirvonen on luvannut jakaa kalavinkkejä ja opettaa värikoukkujen tekemistä paikan päällä.

Tilaisuudessa esitellään Otavan koulun oppilaiden toimesta sosiaalista mediaa ja LumiAurora-tubetustoimintaa. Tilaisuuden yhtenä tavoitteena on osoittaa, kuinka aktiivinen oikea tekeminen ja sosiaalinen media täydentävät toisiaan ilman vastakkainasettelua.

Tapahtuman järjestäjinä toimivat Otavan koulun neuvottelukunta ja vanhempainyhdistys.

Tapahtumaan on vapaa pääsy ja kaikki toiminta löytyy Otavan koululta tai sen lähiympäristöstä, osoite Otavantie 2 D.