Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Sunnuntai, 23.
helmikuuta
2020.
Onnittelut -
14.6.2019, 10:22

Äitiys- ja sikiöseurannan vastaanotot muuttavat Perhetaloon

Media

Äitiys- ja Sikiöseulonnan vastaanotot muuttavat uuteen Perhetaloon Mikkelin keskussairaalalla maanantaista 17.6. lähtien. Perhetalon toiseen kerrokseen muuttavat samassa yhteydessä myös Imetys-, Gestaatiodiabetes-, Synnytyspelko- ja Intensiivisen tuen -vastaanotot. Nämä yksiköt ovat ensimmäiset muuttajia uuteen Perhetaloon.

Muutot tapahtuvat kahden päivän aikana. Asiakkaita aletaan ottaa vastaan keskiviikkona 19.6. Kulku Perhetalon toiseen kerrokseen tapahtuu joko suoraan Porrassalmenkadulta Perhetalon pääsisäänkäynnistä tai Sairaalaparkin putkea pitkin.

Perhetalon toinen kerros on Porrassalmenkadun tasossa kuten pysäköintitalosta johtava kulkureittikin. Reitti Sairaalaparkista keskussairaalalle on avoinna arkisin klo 6.40-19, la-su 8-19. Muina aikoina Perhetaloon kannattaa tulla Porrassalmenkadun sisäänkäynnin kautta.

- Odotamme innolla Perhetaloon muuttoa. Tilat tulevat palvelemaan perheitä hyvin. Niissä on huomioitu esimerkiksi vaunuparkki ja odotustila. Työntekijöiden kannalta on tietysti erityisen hienoa, että äitiys - ja sikiöseulonnan vastaanottotilat ovat suunniteltu nimenomaan meidän toimintaa varten, kertoo osastonhoitaja Päivi Yrjönen.

Nopeasta muutosta johtuen joitain kalusteita saattaa alkupäivinä vielä puuttua, mutta tilanne korjautuu kesäkuun aikana.

Synnytyssalit ja synnytysvuodeosasto muuttavat Synnytysyksikkönä Perhetalon kolmanteen kerrokseen 3.9.