Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Tiistai, 26.
toukokuuta
2020.
Onnittelut -
12.9.2016, 8:49

Mikkelin Palloilijoiden heikko syysvire sai jatkoa Porvoossa

Media

Perinteisesti syksyn joukkueena tunnetun Mikkelin Palloilijoiden syyskausi ei ole sujunut toivotulla tavalla. Sunnuntai-illan kamppailussa Porvoossa kotijoukkue FC Futura oli vahvempi lukemin 3-1 (1-0). MP:n edellisestä voitosta Kakkosen A-lohkossa on ehtinyt kulua jo tovi; viimeksi Siniset tuulettivat kolmea pistettä Järvenpään Palloseuraa vastaan elokuun alussa. MP majailee sarjataulukossa tällä hetkellä kolmannella sijalla, 7 pistettä toisena olevaa KuFu98:a perässä. Lohkoa johtaa Gnistan.

 

Valmentaja Juuso Kangaskorpi kommentoi otteita pelin jälkeen.

- Kyllä meillä tulee aivan liikaa helppoja virheitä ja varsinkin ensimmäisellä puoliajalla kova kenttä tuotti meille huomattavasti enemmän vaikeuksia kuin vastustajalle. Futura oli ensimmäisellä jaksolla huomattavasti parempi kuin me.

- Toiselle jaksolle parannettiin selvästi, mutta silti meidän pelistä puuttui yhteinen sävel. Vaihtopelaajat Häkkinen ja Brusila toivat uutta virtaa meidän peliin ja saimme hyvää painetta vastustajan päätyyn. Lopulta saatiin ansaittu kavennus ja sitten vastustaja iski jo kolmannen kerran tällä kaudella suoraan aloituksen jälkeen.

Koko raportti ottelusta löytyy täältä.

MP jatkaa otteluitaan viikon päästä sunnuntaina, kun sarjapaikkansa puolesta taisteleva Sudet saapuu Urskiin. Ottelu alkaa kello 18.30.