Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Sunnuntai, 21.
lokakuuta
2018.
Onnittelut -
4.12.2017, 9:59 – päivitetty 4.12.2017, 15:26

Mikkelin Palloilijat palkkasi uuden toiminnanjohtajan

Media

Pitkän uran pelaajana ja toissa kaudella edustusjoukkueen valmennustiimissä mukana ollut Mika Roivas on Mikkelin Palloilijoiden uusi toiminnanjohtaja. Roivas, 36 aloittaa uudessa pestissä tammikuun alussa.

Ensimmäisen kerran MP:n edustusjoukkueessa vuonna 1999 esiintynyt Mika Roivas päätti hienon pelaajauransa Palloliiton ylläpitämissä sarjoissa kauden 2014 jälkeen, jolloin keskikentällä tai puolustuksessa viihtynyt Roba pelasi yhtä vaille kaikissa Kakkosen otteluissa ja kaikkiaan virallisia pelejä sininen pelipaita päällä kertyi edustustasollakin useita satoja. Vielä kaudella 2016 Roivas pelasi sarja-avauksessa vajaan tunnin vasempana puolustajana.

Puheenjohtaja Jarmo Vuorinen on tyytyväinen, että yksi 2000 -luvun keskeisimmistä seuran pelimiehistä tulee taas mukaan seuran jokapäiväiseen toimintaan.

- Mika Roivaksen nimittäminen Mikkelin Palloilijoiden toiminnanjohtajaksi on osa isompaa kehitysprosessia, joka seurassa on meneillään. Hän tulee ottamaan vastuun koko seuran operatiivisesta johtamisesta, jossa painopisteenä on talouden edelleen vahvistaminen.

- Samalla tämä on näyte siitä, että jalkapallo voi tarjota haasteellisen ammatin myös muuten kuin ammattipelaajana. Uskon vahvasti, että Mika tulee olemaan osaltaan vahva vaikuttaja MP:n tulevaisuutta toteutettaessa.

Mika Roivas tarttuu intoa puhkua uuteen pestiin rakkaassa seurassa.

- Haasteita varmasti riittää, mutta meikäläiseltä löytyy kyllä intoa ja paloa tähän hommaan. Tässä on tarkoitus edetä pala kerrallaan ja pitkäjänteisesti, sillä jatkuvuus on tärkeässä roolissa.

- Seurassa on hyvä pöhinä päällä ja tämä positiivisuus pitää saada jatkumaan Hippo-Naperoista edustusjoukkueeseen asti. Yhdessä tekemisen meininki on kaikki kaikessa.

- Juniorityö on hyvällä mallilla. Sieltä löytyy hyviä ja innokkaita tekijöitä, tekeminen on laadukasta ja ikäluokatkin ovat isoja. Kova luotto on siihen, että Wilkmanin Janne saa edustusjoukkueeseen kasaan hyvän ryhmän, mutta tarvittaessa meikäläisen Copat on hyvässä rasvassa.