Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Lauantai, 26.
toukokuuta
2018.
Onnittelut -
8.8.2017, 14:12

Mikkeliin vanhan Karjaportin kiinteistöön uusi rock ja tatuointifestari

Lauantaina 26.8. järjestettävä Livestock & Tattoo on uusi "kauhuelämyksillä" maustettu K-18 rock- & tatuointifestivaali Mikkelissä, vanhan Karjaportin kiinteistön sisällä ja pihalla, vain 1,2 km päässä Mikkelin torista, Mikkelin Rokkalassa. Festivaalin takaa löytyy Jurassic Rockin ja St. Michel Summerfestin perustaja Jukka Holmstedt sekä mikkeliläisen New Era Tattoon perustaja ja tatuointiartisti Ville Karppinen.

Historian ensimmäinen Livestock & Tattoo tarjoaa heti ensimmäisenä vuonnaan kovan kattauksen elämyksiä, kun festivaalilavalle nousevat muun muassa kovaa kulttisuosiota aikanaan nauttinut huumori-rockorkesteri Natsipaska comeback-keikallaan sekä Stam1na, Turmion Kätilöt, Peer Günt, Anal Thunder, Riddle Me This ja Vapahtaja. Nimensä mukaisesti festivaalissa nähdään myös maamme kovimpia tatuointitaiteilijoita ja tapahtuman imagoon sopivia sideshow-keikkoja, kuten burleskia, tulishow’ta ja tietenkin maamme kuumin Rock-Twerk Show. 

Vanhan Karjaportin kiinteistö ja pihamaa tarjoavat Livestock & Tattoo -festivaalille ja sen oheistapahtumille täydellisen tapahtumamiljöön karuine rakennuksineen ja korkeine savupiippuineen. Karua jylhyyttä ja tapahtuman tunnelmaa korostetaankin tapahtumaorganisaation puolesta visuaalisesti valoin ja pyrotekniikalla. Ohjesääntönä festivaalissa toimiikin:

- Aina kun on hyvä meininki, esiintymislavan viereinen piippu syöksee tulta.