Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Maanantai, 25.
kesäkuuta
2018.
Onnittelut -
12.9.2017, 9:13 – päivitetty 12.9.2017, 15:17

MAD Design Market Mikaelissa osana Mikkeli Art & Design Weekiä

Media

MAD Design Market valtaa taas Mikaelin kaikki kolme kerrosta. Kahdessa ensimmäisessä kerroksessa voi tehdä upeita löytöjä kymmeniltä kotimaisen muotoilun ja käsityön huippumerkeiltä. Mukana on peräti 45 brändiä, joista osa ennestään tuttuja, mutta osa Mikkelissä vähemmän nähtyjä merkkejä. Tuotevalikoima on laaja sisustuksen pienesineistä grafiikkaan, pienhuonekaluihin ja valaisimiin sekä myös persoonallisiin lasten- ja aikuisten vaatteisiin, asusteisiin ja koruihin. MAD Design Marketista voi tehdä vaikka joululahjalöydöt.

Mikaelin kolmas kerros on omistettu taiteelle ja taidekäsityölle. Kolmannessa kerroksessa voi otattaa itsestään uniikin potretin 1850-luvun valokuvaustekniikalla.

Tunnelmaa tapahtumaan tuo paikallisen DJ:n, TEALin musiikki ja ravintolan listalta löytyy street food -annoksia.

Perheen pienimpiäkään ei ole unohdettu, sillä Pikku Ketun Sirkus tarjoaa klo 10-14 mahdollisuuden päästä maistelemaan sirkusmaailman ihmeellisyyksiä esim. lentävien lautasten ja jongleerauksen merkeissä.

MAD Design Market keräsi viime vuonna noin parin tuhannen hengen kävijämäärän sekä kiittävän palautteen sekä kävijöiltä, että näytteilleasettajilta. Tuotteet kotimaisine näytteilleasettajineen sekä Mikaeli hienona tapahtumapaikkana sai eniten kiitosta. Tänä vuonna järjestäjätiimi Pauliina Rundgren ja Elisa Hillgen odottavat suurin piirtein samaa kävijämäärää, vaikka tapahtuma onkin nyt poikkeuksellisesti yksipäiväinen. Monilla näytteilleasettajilla on myös poisto- tai tarjoustuotteita myynnissä, jotka luonnollisesti myydään nopeiten.

MAD Design Market Konserttitalo Mikaeli, sointukatu 1 lauantaina 23.9. klo 10-16.

Ilmainen pysäköinti ja vapaa sisäänpääsy.