Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Sunnuntai, 21.
lokakuuta
2018.
Onnittelut -
4.12.2017, 7:53

Itä-Suomen poliisilaitoksen twittermaratonin saldoa

Itä-Suomen poliisilaitoksen alueella poliisi twiitasi poliisitehtävät 1.12. kello 15.00 ja 2.12. kello 15.00 välisenä aikana. Tehtäviä twittermaratonin aikana oli normaalin viikonlopun tahtiin, kello 15.00 - 00.00 välillä yhteensä 200 kappaletta.

Alkuillasta oli runsaasti kolareita. Ajokeli oli koko poliisilaitoksen alueella huono. Kolaritehtäviä oli kaikkiaan 13 kappaletta. Henkilövahinkoja ei kolareissa tullut.

Päihtynyt henkilö -nimikkeellä olevia tehtäviä oli samalla aikavälillä kuusi kappaletta ja henkilö häiriöksi -tehtäviä 10 kappaletta.

Virka-aputehtäviä oli yhteensä kahdeksan kappaletta. Virka-apua annettiin mm. sairaankuljetukselle ja sosiaaliviranomaisille.

Kotirauhan piiriin kuuluvia tehtäviä oli yhteensä 17 kappaletta. Nämä käsittivät mm. pariskuntien väliset riidat ja nuorison kotibileet.

Poliisi valvoi liikennettä aktiivisesti eri taajamissa. Poliisi sai aikavälillä kiinni viisi päihtyneenä autoa ajanutta kuljettajaa. Rattijuoppoja jäi kiinni Varkaudessa, Mikkelissä, Joensuussa ja Kuopiossa. Kuljettajista osa oli nauttinut alkoholia ja osa käyttänyt huumeita.

Lisäksi Itä-Suomen poliisilaitoksen alueella olevissa vastaanottokeskuksissa tehtiin rutiininomaiset valvontakäynnit. Laitoksemme alueella poliisi käy päivittäin valvontakäynneillä vastaanottokeskuksissa.