Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Perjantai, 20.
huhtikuuta
2018.
Onnittelut -
19.6.2017, 10:32

Itä-Suomen poliisilaitoksen alueella on vastattu kansalaisilta tulleisiin valvontapyyntöihin seuraavasti

Itä-Suomen poliisilaitoksen alueella on reilun viikon aikana vastattu kansalaisilta tulleisiin valvontapyyntöihin seuraavasti.

Etelä-Savossa on jalkauduttu ostoskeskuksiin Savonlinnassa, valvottu ajonopeuksia ja mopoilijoita mm. Mikkelissä, Savonlinnassa, Juvalla ja Sulkavalla. Pohjois-Karjalassa on valvottu ajonopeuksia ja mopoilijoita mm. Liperissä, Kontiolahdella, Joensuussa ja Polvijärvellä. Pohjois-Savossa on jalkauduttu Kuopion Kauppakadulle, valvottu ajoneuvojen läpiajoa Kelkkailijantien kevyenliikenteenväylällä sekä valvottu ajonopeuksia Siilinjärven taajama-alueella.

Näiden valvontaiskujen yhteydessä on puhallutettu toistasataa autoilijaa, moottoripyöräilijää tai mopoilijaa ja kirjoitettu kymmenkunta sakkoa ylinopeuksista sekä annettu joitakin huomautuksia ja toimintaohjeita.

Itä-Suomen poliisilaitokselle tulee valtava määrä valvontapyyntöjä viikoittain ja niistä pyritään valitsemaan akuuteimmat huolenaiheet valvonnan kohteiksi poliisipartioille. Näitä kohteita valvotaan viikosta - kolmeen viikkoon kerrallaan. Valvontapyynnöistä ja niistä saaduista tuloksista pyritään tiedottamaan jatkuvasti. Yksittäisten valvontapyyntöjen esittäjille ei valitettavasti ehditä vastaamaan henkilökohtaisesti.

Toivomme edelleenkin toiveita paikoista, missä poliisipartioiden suorittama valvonta olisi tarpeen liikenneturvallisuuden tai yleisen järjestyksen ja turvallisuuden tiimoilta.