Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Tiistai, 26.
toukokuuta
2020.
Onnittelut -
21.12.2016, 15:57

Graciano jatkaa MP:ssa - pelaajasopimuksia kasassa kaikkiaan 19

Suomalaistunut brassitoppari Ozeias Graciano aloittaa toisen kautensa Mikkelin Palloilijoiden puolustuksessa. 33-vuotias Kiinan mestari edustaa MP:ssa kokemusta Antti Kuismalan päätettyä maalivahtiuransa. Graciano pelasi sinipaidoissa päättyneellä kaudella vain noin puolet sarjapeleistä parista eri loukkaantumisesta johtuen. Nyt tavoitteena on ehjä kausi ja joukkueen puolustuslinjan tilkitseminen. Myös erikoistilanneosumia voi kookkaalta pääpelaajalta odottaa viime kautta (1 kulmamaali) enemmän.

Ozeias Graciano jatkaa hyvillä mielin MP:ssä.

- En missään nimessä ole tyytyväinen omaan viime kauteen, sillä minulla oli paljon epäonnea ja liikaa loukkaantumisia. Tulevalle kaudelle toivon parempaa onnea ja sitä, että pystyn pelaamaan koko kauden omalla tasollani.
- Joukkueena viime kausi oli melko hyvä ja pelissämme oli paljon hyvää. Toivottavasti pystymme jatkamaan siitä, mihin jäimme ja pelimme kehittyy edelleen.
- Minulla on huomattavasti kovemmat odotukset tulevaksi kaudeksi, koska meillä on jo nyt hyvä ryhmä kasassa. Tavoitteena on ehdottomasti parempi sarjasijoitus kuin viime kaudella ja kyllähän se sarjan voitto ja Ykkösen karsinnat kiinnostavat. Henkilökohtaisesti haluan pystyä auttamaan joukkuetta enemmän.

Päävalmentaja Ilkka Mäkelä on tyytyväinen Ossin jatkoon.

- Ossilla on potentiaalia olla lohkon kovimpia toppareita. Sen hän todisti mm. viime keväänä KuPS-ottelussa cupissa. Puolustuslinjan johtajuutta on nyt jaossa Antin jättämän osuuden verran. MP:lla on Gracianon myötä nyt kuusi puolustajaa; tilaa ja tarvetta on vielä yhdelle. Lisäksi ylemmille sektoreille Mäkelä laskee tarvittavan kahta pelaajaa. Pelaajatilanne on ajankohtaan nähden hyvä ja hallinnassa. Pelaajasopimuksia on kaikkiaan 19.

- Näistä kolmesta 1-2 ruutua voimme jättää täytettäväksi keväämmällä, kun mm. ylempien sarjatasojen joukkueista ilmaantunee tarjokkaita edellisten kausien tapaan.

 

MP aloittaa varsinaisen harjoituskautensa ensi viikolla pyhien välissä, jolloin aikaa ensimmäiseen Suomen Cupin otteluun KuPS:aa vastaan 28.1. on kuukausi. Viikkoa aiemmin 20.1. MP matkaa harjoitusotteluun Kotkaan Ykkösestä pudonneen KTP:n vieraaksi.