Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Maanantai, 25.
kesäkuuta
2018.
Onnittelut -
19.6.2017, 9:54

Esedu ehostaa yhteistyökumppaneidensa kanssa Urskin aidan

Etelä-Savon ammattiopisto Esedu ehostaa yhteistyökumppaneidensa kanssa Mikkelin urheilupuiston aidan. Yhteiset aidan käsittelytalkoot pidetään maanantaina ja tiistaina 19.-20.6.2017.

”Haluamme, että asuntomessujen aikaan Mikkeli näyttää parhaat puolensa. Urheilupuiston aita on jo pitkään vaatinut huoltoa ja siksi päätimme nyt ryhtyä toimeen”, kertoo Esedun toimitusjohtaja Arja Seppänen.

Kahden päivän aikana talkoisiin osallistuu noin 70 henkeä. Mukana on muun muassa Mikkelin kaupungin johtoryhmä sekä toimijoita Etelä-Savon kauppakamarista, Kiinteistökehitys Naistinki Oy:stä sekä Mikkelin Kehitysyhtiö Miksei Oy:stä. Talkoisiin osallistuu myös Esedun maahanmuuttajaryhmä.

Urheilupuiston aita kuultovärimaalataan tummanharmaalla sävyllä ja aidan betoniset pylväät käsitellään maalarin valkealla. Maalaussuunnitelman on tehnyt GVK Oy. Ennen käsittelyä maalattavat pinnat harjataan puhtaaksi.

Esedun kaksi rakennusalan opettajaa on opastamassa ja ohjaamassa talkoolaisia työhön. Maalaustyötä ei tehdä sateella.

Mikkelin kaupunginjohtaja Timo Halonen ja muu kaupungin johtoryhmä osallistuu maalaustalkoisiin maanantaina 19.6. klo 10-12. Esedun maahanmuuttajaryhmä on talkoissa tiistaina 20.6.