Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Maanantai, 25.
kesäkuuta
2018.
Onnittelut -
12.9.2017, 16:21

Digitaalinen kaupunkiseikkailu viidennen kerran käyntiin perjantaina

Media

Digitaalinen kaupunkiseikkailu pärähtää viidennen kerran käyntiin perjantaina 15.9. klo 17.30 Kirkkopuistossa.

- Luvassa on unohtumaton seikkailu, lupaa tekijätiimi.

Kaupunkiin nousee muun muassa nosturi benjihyppyjä varten tykkipuistoon. Benjin pääsee hyppäämään ilmaiseksi lauantaina jos vaan kerää tarpeeksi pisteitä itse pelistä. Viides seikkailu lopetetaan komeasti ilotulitukseen. Mikkeliläisille tarjotaan valoelämys lauantaina 16.9. klo 19.30 tykkipuistossa. Samaan aikaan tykkipustossa alkaa myös Kasarmin valot -tapahtuma, mikä on osa Mikkeli Art & Desing Weekia.

Mitä digitaalisen kaupunkiseikkailun pelaaminen sitten vaatii? Mikkelistä on tehty vuorokauden ajaksi pelikenttä, missä voi tapahtua mitä tahansa ja pelaaja voi löytää itsensä mistä tahansa. Peliä pelataan nettiselaimella tai mobiilisovelluksella. Peli on rakennettu siten, että älylaitteesi kertoo pelaajalle koko ajan mitä sinun kuuluu pelissä tehdä. Pelissä on kahdenlaisia rasteja.

Tapahtumarastit: Ne näkyvät pelissä koko ajan peli avauduttua. Tapahtumarastit ovat auki tietyn aikaa ja niillä tulee käydä aukioloajan puitteissa.

Salarastit: Nämä rastit avautuvat yllättäen peliin. Salarastista annetaan aina jonkinlainen vihje, mikä vihjaa paikasta mikä pelaajan tulee löytää. Pelaaja kuka ratkaisee vihjeen ja löytää paikalle ensimmäisenä saa parhaat pisteet.

Lisätietoja kaupunkiseikkailusta aikatauluineen löytyy osoitteesta: www.dks24.fi