Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Sunnuntai, 29.
maaliskuuta
2020.
Onnittelut -
28.8.2015, 17:43 – päivitetty 29.8.2015, 8:39

Digitaalinen kaupunkiseikkailu kestää 24h - Rendel suojelee

Media

Digitaalinen kaupunkiseikkailu valloittaa Mikkelin keskustan 2. - 3.10.2015. Kolmatta kertaa järjestettävän seikkailun formaattia on uusittu ja tänä vuonna seikkailu kestää yhden vuorokauden. Entistä tiiviimpi, kiivastunnelmaisempi ja toiminnallisempi seikkailu pitää sisällään rasteja ja salarasteja, jotka sijoittuvat ympäri kaupunkia. Pärjätäkseen pelissä osallistujien on löydettävä rastit ja ratkaistava niiden tehtävät. Pelin aikana annetaan myös lukuisia vihjeitä rastien löytämiseen.

Digitaalista kaupunkiseikkailua pelataan älypuhelimen avulla. Pelin jännitystä lisää se, että pelaajat näkevät reaaliaikaisesti myös muiden pelaajien pistetilanteen. Seikkailu on maksuton ja osallistuminen on avoin kaikille. 24 tunnin seikkailun pääpalkintona on 3000 euron arvoinen matkalahjakortti.

Rendel, Stig, Diandra ja Uniikki

Vuoden 2015 Digitaalisen kaupunkiseikkailun virallinen suojelija on Rendel. Seikkailun päätapahtumapaikka on Mikkelin Kirkkopuisto ja avajaisia vietetään perjantaina 2.10 klo 17 Stigin siivittämänä. Tapahtumassa myös neuvotaan miten seikkailuun voi osallistua. Virallinen peliaika alkaa perjantaina klo 18.

Lauantaina Kirkkopuistossa on toimintaa klo 10 alkaen ja mm. ilmainen benjihyppymahdollisuus pelaajille klo 14-19. Peli päättyy klo 18, jolloin Kirkkopuiston lavalle nousevat Diandra ja Uniikki. Myös keikkatapahtumiin on vapaa pääsy.

Digitaalinen kaupunkiseikkailu toimii yhteistyössä Täydellinen Liikuntavuosi -projektin sekä lukuisten muiden paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Digitaalisen kaupunkiseikkailun toteuttajina ovat Kehitysyhtiö Miksei, Mikkelin kaupunki, Mikke ry, OiOi, ja Observis Oy.

Peliin voit rekisteröityä jo nyt osoitteessa: www.dks2015.fi