Viesti studioon

studio@radiomikkeli.fi
Keskiviikko, 19.
joulukuuta
2018.
Onnittelut -
17.8.2016, 14:20

Deittisirkus saapuu Mikkeliin - tarkoituksena saattaa sinkkuja yhteen

Media

Mikkelissä on Suomen tilastotietokeskuksen tuoreimman tiedon mukaan noin 12500 yhden hengen taloutta. Reilut 5500 näistä on yksin asuvia miehiä ja noin 7000 yksin asuvia naisia. Lisäksi on noin 1700 yhden vanhemman perhettä. 1 433 on sellaista, joissa nainen asuu yksin lasten kanssa ja 267, jossa mies asuu yksin lasten kanssa.

Mikkelin alueen sinkkujen määrästä saa näiden lukujen valossa jonkin tyyppisen määrällisen käsityksen.

- On kuitenkin muistettava, että yksin asuminen ei tarkoita aina sitä ettei olisi sitoutunut parisuhteeseen tai se että jos asuu jonkun kanssa sitä, että olisi parisuhteessa, muistuttaa Anna Uusiheimala Deittisirkuksesta.

Lisäksi esimerkiksi opiskelijoiden alle 30 vuotiaiden tilastointi on lähes mahdotonta vilkkaasti muuttuvien parisuhdestatusten vuoksi.

Deittisirkus järjestää tapahtuman Mikkelissä

Deittisirkuksen Love Bileisiin ei ole ennakkovarauksia ja ne pidetään Mikkelin – Bar`n`Night Vaakunassa perjantaina 26.8. Alkuohjelmassa on leikkimielisiä sokkotreffejä lennosta, parin löytäneet saavat myös lasin kuplivaa. Myöhemmässä vaiheessa järjestetään pop up-pikadeitit, joihin voi ilmoittautua ja osallistua paikan päällä.

- Lisäksi jaossa on risteilyjä ja muuta mukavaa, joten kannattaa tulla paikalle ja mielellään ajoissa, lisää Uusiheimala Deittisirkuksesta